با توجه به برخی تحقیقات به وجود آمده بر روی قهوه، محققان دریافتهاند که قهوه میتواند بهترین و موثرترین دارو برای دیابت باشد. در ادامه مقاله به شرح کاملتری از این موضوع میپردازیم که تمام آنها با دلایل و انجام آزمایشها صورت گرفته و به دست آمده است.
با توجه به برخی تحقیقات به وجود آمده بر روی قهوه، محققان دریافتهاند که قهوه میتواند بهترین و موثرترین دارو برای دیابت باشد. در ادامه مقاله به شرح کاملتری از این موضوع میپردازیم که تمام آنها با دلایل و انجام آزمایشها صورت گرفته و به دست آمده است.
دانشمندان دریافتهاند که ترکیبات موجود در قهوه همچون مواد معدنی منیزیم، کروم و پتانسیم با خود مزایای درمانی دارند که یکی از موارد افزایش سوخت و ساز قند در بدن است. به این شکل که سطح گلوکز و انسولین موجود در خون را بالا میبرند و بر همین اساس میزان قند در بدن افراد دیابتی به شکل چشمگیری کاهش مییابد. از دیگر تاثیرات قهوه بر متابولیسم بدن پیشگیری از مبتلا شدن به دیابت نوع دوم است. طبق تحقیقات به دست آمده چنانچه موضوع ارثی بودن این بیماری را در نظر نگیریم میتوان گفت ۴۰ درصد از افرادی که به صورت روزانه و متوسط ۲ الی ۴ فنجان قهوه میخورند از خطر مبتلا شدن به دیابت در امان هستند.

متاسفانه باید گفت در حال حاضر بیش از ۱۲۰ میلیون نفر در سراسر دنیا مبتلا به دیابت نوع دوم هستند. و در صورتی که از آن پیشگیری نشود ممکن است شخص مجبور به مصرف انسولین شود. و این موضوع برای بدن خطرات بدی را در پیش دارد.
به طور معمول بدن اشخاصی که دارای دیابت نوع دوم هستند به دلیل مقاومت در برابر انسولین واکنش مناسبی در برابر انسولین تزریق شده نشان نمیدهند. به همین دلیل متخصصین به این دسته از افراد توصیه میکنند که به صورت روزانه قهوه مصرف کنند. گفتنی است که یکی از عوامل خطر ساز در رابطه با بیماری دیابت اضافه وزن است. که با خوردن قهوه و افزایش سوخت و ساز در بدن از این امر پیشگیری خواهید کرد.
برای تاثیرگذاری قهوه بر روی متابولیسم بدن و کاهش قند میتوانید آن را به هر شکلی که میخواهید اعم از کاپوچینو، اسپرسو و نسکافه بخورید. اما توجه داشته باشید که آن را با شکر نخورید. زیرا شکر خود موجب افزایش قند در بدن میشود و ترکیب قهوه با شکر بیشتر مناسب افرادی است که دچار افت قند بدن می شوند. اما افراد دیابتی میبایست قهوه را تلخ بخورند. قهوههای بدون کافئین بهترین گزینه برای کاهش قند خون و پیشگیری از دیابت نوع دوم است.
بر اثر تحقیقات و آزمایشهای انجام شده خوردن روزانه ۴ الی ۶ فنجان قهوه میتواند به متابولیسم قند در بدن کمک شایانی کند.
با توجه به تحقیقات به وجود آمده از برخی محققان استرالیایی نوشیدن روزانه یک فنجان قهوه در روز نیز موجب میشود، مبتلا شدن به دیابت در افراد تا ۸ درصد کاهش یابد. و از نظر این متخصصین تاثیر قهوههای کافئیندار و بدون کافئین برابر است و هیچ تفاوتی در آنها در خصوص تاثیرگذاری بر روی متابولیسم بدن نخواهد داشت.
بر اثر این تحقیقات بهترین زمان برای تاثیرگذاری قهوه بر متابولیسم قند در بدن صبحها است. افراد دیابتی میتوانند هر روز یک فنجان قهوه به عنوان صبحانه جایگزین چای کنند. توجه داشته باشید که این زمان بهترین گزینه و اثربخشترین است. شما میتوانید در سایر ساعتهای روز نیز قهوه مصرف کنید و همان تاثیر را دریافت کنید. پس میتوانید به طور متوسط هر ۶ ساعت یک فنجان قهوه میل کنید.
